Pensionstalling

Omdat we een kleine privéstal zijn, hebben we beperkte mogelijkheden voor pensionstalling. We vinden voldoende beweging en een goede gezondheid heel belangrijk voor de paarden , dus gaan de paarden elke dag de wei in. Zomers staan de paarden de hele dag buiten. De wedstrijdpaarden gaan een aantal uren per dag de wei in, en staan dan de rest van de dag in een paddock.

Ody en Fellah in de wei Paarden in de wei
Onze ruime buitenbak is voorzien van kwikdamp verlichting, waardoor we het hele jaar door ook 's avonds kunnen rijden. Vanaf oktober tot ongeveer april staan de paarden 's nachts op stal. De corton-stallen zijn ruim en zijn zo ingericht dat de paarden zo veel mogelijk contact met elkaar hebben. Ook hebben de paarden de mogelijkheid om naar buiten te kunnen kijken zodat de kans op verveling minimaal is.

Eesergroen leent zich uitstekend voor het maken een mooie buitenrit. Grenzend aan het weiland is een landweg vanwaar je een rustige rit door de velden kunt maken. En binnen 10 minuten rijden bevindt zich het bos, waar allerlei ruiterpaden de mogelijkheid bieden voor een mooie bosrit.

Op dit moment rijden de volgende mensen bij ons paard:

Jan en Noa Diana en Cody

Hero Horses

Rianne en Cindy Tim en Noa
Dagmar zonder Noa Carmen met Fellah

Hooien Hooien


Het hooi wat de paarden krijgen winnen we van ons eigen land. Op deze manier zijn we zeker van goede kwaliteit hooi, die niet te eiwitrijk is.

Terug naar
hoofdpagina.

Terug naar
vorige pagina.